Effektivisera matlagningen

Att laga mat kan vara en hel del arbete. Speciellt när det är en stor eller bara en väldigt ambitiös rätt som ligger på menyn. Att då hitta sätt för att effektivisera matlagningen kan vara väldigt skönt och här tipsar vi om några olika redskap som verkligen kan hjälpa dig i köket.

Alligator Chopper

Alligator Chopper är ett fantastiskt köksredskap som snabbt kan hacka upp ingredienser i flera olika storlekar. Och den kommer även med sin egen uppsamlare så du enkelt kan hälla upp och börja hacka något nytt med minimal förberedelse.

Dubbelsidig skalare

Den klassiska potatisskalaren är ju något som finns i varje kök. Men om du aldrig vetat att det faktiskt finns dubbelsidiga skalare som kan göra jobbet både på fram- och tillbakarörelsen, då har du missat ett riktigt praktiskt litet redskap.

Automatisk såsvisp

Har du många saker på spisen samtidigt och en av dem råkar vara en sås, vet du ju säkert hur många gånger du måste gå fram och tillbaka mellan de olika pannorna och grytorna. Men med en automatisk såsvisp kan du bara lämna såsen till sig själv och fokusera på annat. Det finns även varianter med inbyggd timer så du inte glömmer bort den helt och hållet.