Baka något gott till kalaset förutom tårta

När du planerar ett kalas, är det mycket att tänka på. Du behöver förbereda mat, dekorationer, spel och aktiviteter. Och ett måste på alla fester är att baka något gott. Men när man tänker på bakning, är det ofta tårtan som kommer först i tankarna. Men det finns andra bakverk som är lättare att baka och som också är riktigt smaskiga. Dessa kan vara ett utmärkt alternativ till tårta som man kan baka till kalaset. Beställ online om du har behov av roliga bakformar. 

Kakor och kringlor

En av de populäraste bakverken är kakor. Kakor är lättare att baka än tårta och det finns många olika sorter. För en mer festlig stämning kan du baka chokladkakor som är fyllda med chokladbits. Du kan också försöka med några kakor som är fyllda med bär som hallon eller jordgubbar.

Ett annat roligt bakverk som man kan baka till kalaset är kladdkaka. Det är ett enkelt och gott bakverk som är omtyckt av många. Den kan spritsas med vispad grädde och dekoreras med choklad eller hallon.

Kringlor är också ett enkelt bakverk som man ofta ser på kalas. Det är ett gott bakverk som är lätt att göra och det är ett bra alternativ till tårta. Du kan fyllas dem med vaniljkräm eller fruktfyllning som äpplen eller päron.

För en mer udda bakverk till kalaset, kan du försöka baka en kolakaka. Det är ett sött och kolakakigt bakverk som är fyllt med choklad och görs vanligtvis med ägg och socker. Det är ett bra alternativ till tårta som är lätt att göra och som är riktigt smaskigt!

Oavsett vad du väljer att baka till kalaset, är det viktigt att det ser ut och smakar gott. Med lite kreativitet och lite bakning kan du göra ett riktigt gott bakverk som alla gäster kommer att njuta av.