Bra hjälpmedel för dig som driver restaurang

Det kan vara stressigt att driva en restaurang och det sista du vill ha är ett struligt kassasystem. Hitta ett system som passar din restaurang och som är lätt att använda. Är systemet användarvänligt går det fortare att skicka iväg beställningar. Du kan hitta mer online om du är intresserad av att byta ert nuvarande system till ett nytt.

Ny tid – nya betalmetoder

I dagens samhälle vill de flesta att allt ska gå fort. Det gäller såklart också då vi ska betala. Idag är det Swish och betalning med kort som är de mest använda betalmetoderna i Sverige. Det blir också alltmer vanligt att betala med telefonen. Till exempel är Apple Pay och Google Pay numera termer de flesta känner till. Jämför du de här betalmetoderna med Swish har det en sak gemensamt: du behöver inte ta med plånboken då du går ut.

Allt fler restauranger, hotell och butiker satsar på att kunna ge sina kunder fler betalalternativ. Det är dessutom många som helt har slutat ta emot kontanter.

Trots att olika versioner av digitala betalmedel tar över alltmer finns det fortfarande kontanter kvar. Dessutom finns det många som föredrar kontanter framför kort.