Avsluta måltiden med Matcha

Är du noga med din hälsa och bryr dig om vad du äter? Kanske vill du hitta ett sätt att få lite extra energi och mer fokus. Om du tänker på vad du stoppar i dig kommer du att må bra och dessutom bli både piggare och starkare.

Att äta en allsidig kost är alltså viktigt för både kropp och själ. Många människor äter olika typer av kosttillskott och vitaminer men visste du hur nyttigt det är med grönt te? Grönt te är nämligen bra för både din mage, ditt hjärta och din hjärna. Det innehåller koffein, som gör dig pigg men till skillnad från kaffe håller effekten i sig längre och ger dig en riktig energiboost. Det innehåller också massor av antioxidanter som till och med sägs motverka åldrande.

Lång tradition

I Kina och Japan har man en lång tradition av att dricka just grönt te på grund av dess hälsoeffekter. Men nu har vi i västvärlden också upptäckt hur nyttigt det är. Nu finns det även ett pulver som är gjort av just gröna teblad. Men som Du har ännu bättre egenskaper. Du kan dessutom enkelt kan blanda det både i både mat och dryck. Till exempel i din smoothie eller i dina kakor.